top of page

LUCHTVERWARMING VOOR
EEN BETER LEEFCOMFORT

Plaatsing, herstellingen en onderhoud van luchtverwarming

Over ons

WLC is een bedrijf dat al sinds 1964 een betrouwbare partner is voor het plaatsen, onderhouden of herstellen van uw luchtverwarming (direct en indirect). Ons team helpt u niet alleen met de plaatsing van luchtverwarming op gas, mazout of elektriciteit, maar bekijkt ook wat de beste keuze is voor uw woning. Dit doen we door een correcte warmteberekening uit te voeren waardoor we uw aangepast advies verlenen.

CONTACT

Vraag vrijblijvend advies

Bedankt voor je bericht!

Luchtverwarming installatie

Iedere installatie is verschillend, maar steeds leveren we een kwaliteitsvol eindresultaat af. Zo werken we steeds met gereputeerde merken zoals onder meer  Schrag, Noten, Air-Plus, Air-Lux, Thermo-Air et Lincoln

We werken projecten af bij particulieren en bedrijven en dit in heel Vlaanderen. Naast het plaatsen van luchtverwarming, staat ons team ook klaar voor het onderhouden van uw installatie of voor herstellingen, maar ook voor de keuring van luchtverwarming.

Luchtverwarming
info
luchtverwarming op mazout

Luchtverwarming
op mazout

luchtverwarming op gas

Luchtverwarming
op gas

luchtverwarming op elektriciteit

Luchtverwarming
op elektriciteit

luchtverwarming

Verwarmen, filteren en ventileren in één

Luchtverwarming wordt beschouwd als een van de efficiëntste en dus ook goedkoopste manieren om uw woning te verwarmen. Dit komt omdat het systeem niet alleen uw woning verwarmt, maar ook vervuilde lucht afvoert en filtert. Luchtverwarming kan worden aangedreven door gas, mazout of elektriciteit waardoor de centrale verwarming de verwarmde lucht via goed geïsoleerde kanalen en roosters de kamers instuurt. Deze manier van verwarmen heeft als voordeel dat enkel de gewenste woonruimtes worden verwarmd. Luchtverwarming staat ook bekend om zijn voordelen betreffende het leefcomfort. 

Het trage circulatieproces van de lucht en het filtersysteem zorgt ervoor dat u steeds een aangename temperatuur heeft in uw woonruimtes. De flexibiliteit van het systeem is een grote troef. Zo verwarmt het uw woning tijdens de koude wintermaanden, maar zorgt het eveneens voor verkoeling op een zwoele zomerdag.

Luchtverwarming is een betrouwbare en kosteneffectieve manier van verwarmen. En mocht de installatie toch met een probleem te kampen hebben, dan staan we steeds voor u klaar om het probleem te verhelpen.

Plaatsing van luchtverwarming op gas, mazout of elektriciteit

Onderhoud van uw cv-ketel

Keuring van uw cv-ketel

Uitvoeren van herstellingen

Ontdek alles over luchtverwarming in deze video’s

WE ZIJN VOORNAMELIJK ACTIEF IN DE OMGEVING VAN ALKEN, ALKEN, BORGLOON, WELLEN, ZOUTLEEUW, LINTER, LANDEN, HEERS, HASSELT, BORGWORM, TIENEN, DIEST, HEUSDEN-ZOLDER, AARSCHOT EN LEUVEN. CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND.

bottom of page