top of page

VERWARMINGSINSTALLATIES OP ELEKTRICITEIT

Goedkoop en milieuvriendelijk

Steeds meer mensen kiezen bij hun bouw- of renovatieproject voor luchtverwarming op elektriciteit. Deze vorm van verwarmen heeft dan ook heel wat voordelen. Luchtverwarming verspreidt verwarmde en gefilterde lucht in uw woning via verschillende roosters in de vloer. Tegelijk gaat het ook vervuilde lucht afvoeren waardoor uw woning wordt geventileerd. De circulatie van de lucht verloopt langzaam, wat een positief effect heeft op het leefcomfort.

Luchtverwarming op elektriciteit is vrijwel onzichtbaar in uw woning, milieuvriendelijk en goedkoop omdat de cv-ketel op elektriciteit werkt. Een cv-ketel op elektriciteit is de meest aangewezen vorm. Niet voor niets is de overheid van plan om alle verwarmingssystemen op elektriciteit te laten werken en niet meer op gas of mazout, onder andere omwille van de koolmonoxide-uitstoot en de steeds strenger wordende milieunormen.

Vakmanschap voor de beste prijs

WLC in Alken is gespecialiseerd in het plaatsen, onderhouden en herstellen van luchtverwarming. Met een decennialange ervaring is ons team de ideale keuze voor wie vakmanschap wil aan de beste prijs. Door een beroep te doen op ons bent u helemaal zeker dat uw verwarmingstoestel aan de wettelijke verplichtingen en verzekeringsvoorwaarden voldoet én dat u uw recht op de toestelgarantie behoudt. 

We werken vaak met Schrag-luchtverhitters omdat deze een uitstekende reputatie hebben qua rendabiliteit en duurzaamheid. Ook weten we dat een goed functionerende centrale verwarming iets is waar u steeds op wil kunnen vertrouwen. Daarom is het aangeraden om een regelmatig onderhoud te plannen voor uw luchtverwarming op elektriciteit.

WLC keurt, plaatst of herstelt uw luchtverwarming in de omgeving van Alken, Borgloon, Wellen, Zoutleeuw, Linter, Landen, Heers, Hasselt, Borgworm, Tienen, Diest, Heusden-Zolder, Aarschot en Leuven.

WIL U UW WONING VERWARMEN MET LUCHTVERWARMING OP AARDGAS OF IS UW INSTALLATIE AAN EEN ONDERHOUDSBEURT TOE?
VRAAG NU EEN OFFERTE AAN BIJ WLC IN ALKEN.

bottom of page